top of page
bfy_logo_rgb_10cm.png
SZEMPILLALIFTING,
TARTÓS SZEMÖLDÖK ÉS SZEMPILLA FESTÉS

Ez egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül, látványos, ívelt szempillákhoz juttatjuk azokat is, akik idegenkednek a szempilla hosszabbítástól, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik azt.
A szempilla lifting szilikonlapos eljárásával az összes szempillaszálat a tövétől emeljük meg, majd gyengéden felfelé íveljük többféle speciális anyag és -technika segítségével. A lifting folyamata egyszerű, fájdalommentes és kíméletes.

 

Szempilla lifting

Természetessége miatt egyáltalán nem káros a szemre, és nem is töri meg a pillákat. A szálak nem roncsolódnak, ugyanolyan selymesek maradnak, mint az eljárás előtt. Közvetlenül sminkelhető, lemosható, spirálozható, festhető.
Az azonnali látványos eredményt egy kb. 45-60 perces kezeléssel érjük el. Ez idő alatt a vendég csukott szemmel, kényelmesen pihen. Az eredmény akár 6- 8 hétig tart, amíg a saját pillák ki nem cserélődnek, anélkül hogy bármilyen frissítést, fenntartást igényelne.

FB_IMG_1550135423119_edited.jpg

11.500 Ft

Tartós szemöldök festés

A szemöldök szín kiválasztásánál figyelembe vesszük a haj színét, a bőr színt és a hogy a vendégnek milyen karakteres az arca. A szemöldök festése, kiemelése keretet ad az arcnak. Egy szép ívű és formájú szemöldök képes teljesen megváltoztatni és meglágyítani az arcvonásokat. A festék hosszantartó színt biztosít szemöldökünknek és szempilláinknak.

letöltés-5.jpg

2.500 Ft

Tartós szempilla festés

A szempilla festése ugyanúgy, mint a szempillaspirállal való festés, kontúrosabbá, élénkebbé teszi, és kiemeli a tekintetet. Az eljárás fájdalommentes, és csupán 10-15 percig tart. 3-4 hétig tartó hatása miatt, nem szükséges szempillaspirált alkalmazni. A modern festékek szakszerű alkalmazása már nem károsítja a szempillákat, vagy a szőrszálakat, így bátran lehet őket használni.

tartos_szempilla_festes.jpg

2.500 Ft

Szemöldök formázás

Egy szép ívű, nem túl vékony, nem túl vastag szemöldök nagyobb esztétikusabb tekintetet kölcsönöz.

szemoldok-szedes-festes-800x534.jpg

1.500 - 2.000 Ft

Várlak szeretettel!

Péli Andi, Kozmetikus

bottom of page