bfy_logo_rgb_10cm.png
SZEMPILLALIFTING,
TARTÓS SZEMÖLDÖK ÉS SZEMPILLA FESTÉS

Ez egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül, látványos, ívelt szempillákhoz juttatjuk azokat is, akik idegenkednek a szempilla hosszabbítástól, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik azt.
A szempilla lifting szilikonlapos eljárásával az összes szempillaszálat a tövétől emeljük meg, majd gyengéden felfelé íveljük többféle speciális anyag és -technika segítségével. A lifting folyamata egyszerű, fájdalommentes és kíméletes.

 

Szempilla lifting

60 perc

Természetessége miatt egyáltalán nem káros a szemre, és nem is töri meg a pillákat. A szálak nem roncsolódnak, ugyanolyan selymesek maradnak, mint az eljárás előtt. Közvetlenül sminkelhető, lemosható, spirálozható, festhető.
Az azonnali látványos eredményt egy kb. 45-60 perces kezeléssel érjük el. Ez idő alatt a vendég csukott szemmel, kényelmesen pihen. Az eredmény akár 6- 8 hétig tart, amíg a saját pillák ki nem cserélődnek, anélkül hogy bármilyen frissítést, fenntartást igényelne.

8.500 Ft

Tartós szemöldök festés

30 perc

A szemöldök szín kiválasztásánál figyelembe vesszük a haj színét, a bőr színt és a hogy a vendégnek milyen karakteres az arca. A szemöldök festése, kiemelése keretet ad az arcnak. Egy szép ívű és formájú szemöldök képes teljesen megváltoztatni és meglágyítani az arcvonásokat. A festék hosszantartó színt biztosít szemöldökünknek és szempilláinknak.

2.000 Ft

Tartós szempilla festés

30 perc

A szempilla festése ugyanúgy, mint a szempillaspirállal való festés, kontúrosabbá, élénkebbé teszi, és kiemeli a tekintetet. Az eljárás fájdalommentes, és csupán 10-15 percig tart. 3-4 hétig tartó hatása miatt, nem szükséges szempillaspirált alkalmazni. A modern festékek szakszerű alkalmazása már nem károsítja a szempillákat, vagy a szőrszálakat, így bátran lehet őket használni.

2.000 Ft

Szemöldök formázás

30 perc

Egy szép ívű, nem túl vékony, nem túl vastag szemöldök nagyobb esztétikusabb tekintetet kölcsönöz.

1.000 Ft

Várlak szeretettel!

Péli Andi, Kozmetikus