top of page
bfy_logo_rgb_10cm.png
FÜLBELÖVÉS - ORRPIERCING

Füllyukasztás STUDEX System 75 rendszerrel

 

A STUDEX System 75 a mai kor legmodernebb füllyukasztó eszköze. Hangtalan, nem rugós szerkezetű belövő készülék, így humánusabb a füllyukasztás, minimális a fájdalomérzet. Az egyszer használatos kazettás rendszernek köszönhetően az eljárás higiénikus, nem érintkezik más fülével a készülék hiszen a belövés után a már megüresedett kazetta eldobásra kerül.

 

A belövéshez választható fülbevalók szára jóval vékonyabb és a hagyományostól eltérően modernebb vonalvezetésű fazonok.

 

A fülbevalók egy zárt, steril kapszulába vannak csomagolva, ami biztosítja a higiénikus fülbelövés lehetőségét.

1 pár fülbevaló+ lyukasztás+ utóápoló

9.000 Ft-tól

Belőhető fülbevalók: titániumból, nikkelmentes orvosi fémből vagy 14 illetve 18 karátos aranyból.

A fizetendő végösszeget befolyásolja, hogy melyik fülbevalót válassza ki. Minden fülbelövés mellé ajándék utóápoló tartozik.

Studex® System 75™

A Studex® System75™ alig érezhető, szinte hangtalan és így gyerekek számára is ideális. Ráadásul az optimális higiénia garantált: A fülbevaló és a rögzítő rész egy egyszer használatos steril kapszulában kerül közvetlenül az eszközbe. A kapszula sem behelyezéskor, sem eltávolításkor nem érintkezik az Ön bőrével, de még a belövést végző szakember sem érinti. A szabadalmaztatott technológia garantálja a különösen gyengéd fülbelövést.

Hozott fülbevalóval nem tudok segíteni, mert a módszernek amivel dolgozom pont az a lényege, és kritériuma - ellentétben a tűvel szúrt fülbevaló behelyezéssel - hogy, az egyszer használatos steril kapszulába csomagolt fülbevalót rögzítem a füllyukasztó készülékhez aminek segítségével megtörténik a fülbevaló higiénikus, minimális fájdalommal járó behelyezése.

 

A belőtt fülbevalót az első hónapban nem szabad kivenni. Egy hónap szükséges ahhoz, hogy a fülbevaló szára körül a fülcimpa hegesedjen és kialakuljon egy stabil átjárhatóság. Egy hónap elteltével a fülbevalók cserélhetők.

FB_IMG_1537471102170.JPG.jpg

Orrpiercing behelyezés

11.000 Ft

Steril, titánium orr ékszerrel. A Medisept fejlesztésének köszönhetően a hagyományos behelyezési technikától eltérően a szúrás a választott orr ékszerrel történik.

A steril kazettába csomagolt orr piercing egy adapter segítségével kerül az orrcimpába. Gyors, egyszerű...A hagyományos orr piercing szúrástól eltérően az orr piercing belövésnek az a lényege, hogy nem tűvel, branüllel szúrjuk az orrot hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy orrlyukasztó készülékkel helyezzük be az orrékszert az orrcimpába.

A Medisept orrlyukasztóval történő lyukasztás három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő szúráshoz képest. Kevésbé fájdalmas, mert az orrlyukasztó készülék a szúrást követően azonnal elhelyezi az orrpiercinget az orrba, így nincs szükség további műveletre.

Gyorsabb, mert egy mozdulattal szúrjuk át az orrcimpát. Higiénikusabb mert a szakember a szúrás során nem érinti az egyszer használatos, steril kapszulába csomagolt orrékszert.

 

Összegezve tehát, a technikai újdonságoknak köszönhetően az orrpiercing behelyezés a Medisept kíváló termékeivel higiénikus, kíméletes a jó minőségű titánium ékszerek használatával rendkívül biztonságos.

orrpiercing.jpg

Várlak szeretettel!

Péli Andi, Kozmetikus

bottom of page