top of page
bfy_logo_rgb_10cm.png
THESERA KEZELÉS

Ez a koreai kezelés teljesen egyedülálló módon hat és nagyon látványos eredményt képes elérni. Fejlesztői az orvosok által végezhető PDO szálas stimuláló kezelések hatását szerették volna elérni kozmetikai úton, teljesen tű-és fájdalommentes megoldással. Hosszas kutatásokat követően sikerült is megalkotniuk az L. Lifting kezelést.

A kezelés lényege, hogy speciális TDN (Transfer Double Nanosphere) dupla héjú kapszulába zárt savakkal megnyitja a bőr csatornáit, majd feloldott selyemprotein szálakat juttat be egy speciális, keringést serkentő arcpakolással. A szálakat ezután a bőrben egy nagyon erős lifting hatású arcmaszk szilárdítja vissza a bőrben és ezzel megkezdődik az akár 3-4 hétig is tartó kollagénstimulációs folyamat.

 

Orvosi szintű kozmetikai kezelés. Hatékony és látványos eljárás. A kezelés során speciális olvasztott PDO szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre. A feloldódott folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el. A lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul. A kezelés biztonságos, nincsenek mellékhatásai, tű- és fájdalommentes, nincs szükség felépülési időre, nincs pirosodás, sem kékülés. A kezelés nem fényérzékenyít, így nyáron is végezhető.

A kezelést egy 25 perces relax arc-nyak-dekoltázs masszázzsal zárom!

 

Kúrában ajánlott a kezelés, de egyszeri alkalommal is használható.

45.000 Ft

THESERA KEZELÉS

thesera_kezeles.jpg

Várlak szeretettel!

Péli Andi, Kozmetikus

bottom of page